pondělí 5. ledna 2015

Recenze na růžový stan s míčky


Ahoj,
přináším vám první novoroční recenzi. Tentokrát na dětský stan s míčky. Pořídila jsem ho pro dceru na www.prodeti.cz. Malá ho dostala pod stromeček a přesto, že je Týnce teprve 7. měsíců nadšení bylo veliké. :-) Ihned si do stanu vlezla a nadšeně ocucávala růžové míčky. Musím konstatovat, že i já a manžel jsme byli její reakcí na stan překvapeni... Rozhodně je to jeden ze tří jejích nejoblíbenějších dárků (další je panenka "Pepík" a interaktivní stoleček). Nejdřív jsem si myslela, že to bude dárek spíš do budoucna, protože Týnka ještě neuměla sedět, ale ona si natahala do stanu hračky a hrála si v něm na bříšku. Teď už sedí, takže je to ještě lepší. :-)
Stan je od firmy Knorrtoys. Svým tvarem připomíná hruštičku, má čtyři stěny (z toho jsou dvě síťové, aby se děťátko nebálo, což oceňuji, protože dcera na nás potřebuje neustále vidět) se čtyřmi otvory. Je hodně prostorný. Děti do 1 roku se do něj vejdou v pohodě tři a pořád jim zbývá dost místa na hraní. Ke stanu bylo 100 růžových míčků ve dvou odstínech. Pokud chcete, aby se děti v balonkách opravdu "rochnily", je třeba ještě alespoň 100 ks dokoupit...
Stan prostě nemá chybu. Vypadá hezky a Týnka si v něm vyhraje. :-)

1 komentář:

  1. Tohle je super a taky se těším, až to malé pořídím. Zatím je na to ale moc malinká, takže ještě chvíli počkáme. Teď nás čeká nová postýlka do ložnice. Rozhodli jsme se, že využijeme takovou tu postýlku, co si dáte přímo k posteli a malá spí jakoby s vámi a hlavně, když se v noci vzbudí, tak ji máte hned po ruce a nemusíte vstávat. I když ona je taková klidňoučká, že se moc nebudí. Úplný zlatíčko to je. :)

    OdpovědětVymazat