sobota 11. října 2014

Produkty značky Denkmit

Ahoj, přináším vám slibovanou recenzi některých produktů značky Denkmit, které doma používáme nebo které jsem si koupila.

1) Žlučové mýdlo (gel) - Já si domů kupuji žlučový gel, stojí do 40 Kč. Musím říct, že se jedná o super vychytávku. Skvrna na prádle se gelem potře, nechá se pět minut působit a poté se dá vyprat do pračky. Skvěle působí na skvrny od dekorativní kosmetiky (jako rtěnky, make upu, řasenky), žlutých skvrn od potu a některých skvrn od jídla a pití (např. kečup, víno) a výborně zbavuje i znečištěného oblečení od dětské stolice. ;-) Bohužel si nedokáže poradit se skvrnami od krve...

2) Čistič na sklokeramické sporáky - Jedná se o krém, který má čistit sklokeramické desky sporáků. Krém čistil docela dobře, ale po pár týdnech v lahvičce ztvrdl a nedal se už použít. Takže už ho kupovat nebudu.

3) Sůl do myčky - Dlouho vydrží a je velmi levná. Víc se k tomu asi říct nedá...

4) Tablety do myčky - Krásně voní, dobře myjí. Akorát se mi čas od času nerozpustí tableta. Vím, že u některých jiných značek se to nestává. Jedna tableta stojí okolo 1,90, což je dost málo. Třeba tablety Somat, když nejsou v akci, stojí i okolo 4 korun za tabletu.

5) Leštidlo do myčky - Vydrží dlouho a nádobí je pěkně lesklé. Lesklejší než u některých dražších leštidel. :-)

6) Čistič odpadů - Také žádný zázrak. Po čištění jsem si nevšimla žádného většího rozdílu v odtoku vody... Možná snad jako prevence před znečištěním.

7) Mycí prostředek na nádobí (Ultra sensitive) - Je určený i na nádobí pro děti, protože je bez barviv, parfemace a je testovaný německou asociací alergiků. I když není parfemovaný, tak má přirozenou příjemnou vůni. Krásně pění a skoro vůbec neubývá.

8) Čistič na trouby - Ještě nemám vyzkoušeno. :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat